The Life Mela - I Started A Joke

Låna till kontantinsats

Det kan behövas lite hjälp då och då när man inte har tillräckligt med pengar själv, ja då är det bra att man kan få hjälpa någon eller av banken. Ja det kan vara bra att låna till kontantinsatsen så att man kan få den där bostaden som man verkligen vill ha. Man kan kolla med LånaBättre.se och se vad dom erbjuder för hjälp och vad dom kan ge får lån till en. 
Ja för det kan vara svårt att få tag på en bostad i dag och det kostar en hel del att köpa en bostad och då kan man behöva hjälp med det ekonomiska så att man kan få det som man vill ha.

Tur att det finns hjälp att få

Ja det är ju skönt att man har flera alternativ som man kan välja på, får man inte hjälp på ett ställe så kan man vända sig till ett annat och så vidare. Ja för vi behöver ju alla någonstans att bo och ibland så är ända alternativet att låna för att kunna köparn bostad och på så sätt bo. Ja det finns många olika sätt att göra det på och det är ju underbart att det är så, så då behöver man inte oroa sig så mycket utan kan ta det som det kommer och få det att bli bra för det är ju det man vill. Man vill ha någonstans att bo och att man ska trivas bra där det är ju det som är viktigt och som gör att man trivs så bra och man vill att det ska vara så och ibland om man inte har ekonomin för det själv så kan man låna sig till den så att man kan få till det på bästa sätt ändå.
Ja det är verkligen något som är bra och enkelt.